ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Yazar Öncelen’in ilk kitabı okuyucu ile buluştu

Yazar Öncelen’in ilk kitabı okuyucu ile buluştu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Yazar Öncelen’in ilk kitabı okuyucu ile buluştu

Anadolu Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Sanat Tarihi Bölümü Bizans Sanatı Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi İzmirli yazar Gizem Öncelen’in ilk kitabı ‘Her şeyin başladığı gün’ raflarda yerini aldı.

Anadolu Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Sanat Tarihi Bölümü Bizans Sanatı Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi İzmirli Gizem Öncelen’in kaleme aldığı ‘Her şeyin başladığı gün’ romanı kitapseverlerle buluştu. Öncelen’in ilk kitabı Dorlion Yayınları etiketiyle raflardaki yerini aldı. Öncelen okurlarını, “Sıyrıl şu dünyanın karmaşasından ve benimle gel! Geçmişte geldiğin gibi... Tanımadığın bu adamın üstünde bıraktığın o şefkat dolu etkiyi hisset yıllar sonra. Varlığınla kapsadığın ömrümün şahit olduklarına dokun. Yakın zamana tanıklık edelim birlikte. 1995'e gidelim, 2005'te gezelim ve dönelim güne. Kaostan da kötülükten de uzakta, yeşerttiğimiz duygulara tutunalım. Birbirimizde dinlenirken omzumuzdaki dünya yüklerinden sıyrılalım. Benimle gel! Her şeyin başladığı günde buluşalım” sözleriyle düşüncelerine eşlik etmeye davet ediyor. 

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 1 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir’de şiddetli yağış ve dolu etkili oldu
Sonraki Haber Türk-Yunan ortak yapımı albüm: Dialogos

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?