ANA SAYFA > İZMİR > Yaz seferlerinden 43 bin İzmirli yararlandı

Yaz seferlerinden 43 bin İzmirli yararlandı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Yaz seferlerinden 43 bin İzmirli yararlandı

Büyükşehir Belediyesi, İzmirlilere “ekonomik, günübirlik tatil” olanağı sunduğu Yassıcaada tesisleri ile Foça ve Mordoğan’a yaptığı gemi seferlerine yeni sezona kadar ara verdi. Seferlerden bu yıl 43 bin kişi yararlandı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kentte günübirlik tatilin en popüler adreslerinden biri olarak gösterilen Urla açıklarındaki Yassıcaada tesisleriyle, yerli ve yabancı tatilcilerin gözdeleri Mordoğan ve Foça’ya gerçekleştirdiği gemi seferlerinde sezonu kapattı. 15 yılda on binlerce tatilciyi ağırlayan Yassıcaada ile Mordoğan ve Foça’ya, bu yaz sezonunda İZDENİZ A.Ş.’ye ait gemilerle 42 bin 900 kişi taşındı.
İzmir Büyükşehir Belediyesi ayrıca, sezon boyunca her pazartesi günü, Yassıcaada’ya dezavantajlı kadın ve çocukların yararlandığı ücretsiz seferler gerçekleştirildi. Bergama, Torbalı, Konak, Seferihisar, Kemalpaşa, Bornova, Karabağlar, Gaziemir, Aliağa’nın mahalle ve köylerindeki 4 bin dezavantajlı kadın ile çocuğun faydalandığı seferlere katılanlar, dolu dolu bir yaz sezonu geçirdi. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bayraklı Belediyesi'nden ödüllü fotoğraf yarışması
Sonraki Haber Kent turlarında ''güz etabı'' başlıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?