ANA SAYFA > GÜNDEM > Yavru Vatan'daki kardeşten Karşıyaka'ya ziyaret

Yavru Vatan'daki kardeşten Karşıyaka'ya ziyaret

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Yavru Vatan'daki kardeşten Karşıyaka'ya ziyaret

Bir dizi inceleme için İzmir’e gelen KKTC Girne Belediye Meclis Üyeleri, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar’ı da ziyaret etti. 8 kişilik heyet, belediyenin Basın-Yayın-Halkla İlişkiler çalışmaları ve AB Projeleri hakkında bilgi aldı.

Karşıyaka Belediyesi’nin ‘Yavru Vatan’ Kıbrıs’taki kardeş şehri Girne Belediyesi, İzmir’deki yerel yönetim çalışmalarını yerinde incelemek üzere 8 meclis üyesini kente gönderdi. Hafta sonuna kadar İzmir’de kalacak olan üyeler ilk olarak Karşıyaka Belediyesi’ni ziyaret etti. Belediyenin Basın- Yayın- Halkla İlişkiler ve sosyal medya çalışmaları hakkında bilgi alan üyeler, Karşıyaka’nın AB projeleri ile sosyal sorumluluk çalışmalarına da büyük ilgi gösterdi. Heyet, Perşembe günü, Hikmet Şimşek Sanat Merkezi’nde konser de izleyecek.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin hem İzmir hem de Türkiye için önemine değinen Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Oradaki kardeşlerimizle iyi ilişkileri geliştirmek, dostlukları pekiştirmek son derece anlamlı. Biz bir bütünün parçalarıyız ve aramızdaki samimiyetin ömür boyu süreceğine inanıyorum. Biz de Girne’ye gittiğimizde çok iyi ağırlandık ve uğurlandık. İki kardeş kentin dostluk bağlarının gelişerek sürmesini diliyorum” dedi.

Girne Belediyesi Meclis Üyeleri de Karşıyaka’da bulunmaktan mutluluk duyduklarını söyledi ve gösterilen ilgiden dolayı Başkan Akpınar’a teşekkür etti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka’da binlerce öğrenci, aynı anda ellerini yıkayacak
Sonraki Haber AK Partili Doğan'dan ESHOT tepkisi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?