ANA SAYFA > SPOR > YAŞAR HOLDİNG'TEN, KSK'YE ACİL İHTİYAÇLAR İÇİN 1,3 MİLYON TL.

YAŞAR HOLDİNG'TEN, KSK'YE ACİL İHTİYAÇLAR İÇİN 1,3 MİLYON TL.

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
YAŞAR HOLDİNG'TEN, KSK'YE ACİL İHTİYAÇLAR İÇİN 1,3 MİLYON TL.

Karşıyaka Spor Kulübü'nde basketbolun sponsoru olan Yaşar Holding, KSK'nin 27 Mayıs'taki olağanüstü kongrenin ardından tarihinin maddi olarak en sıkıntılı dönemlerini yaşayan kulübe, futbol ve genel harcamalar için 1.3 milyon TL kaynak aktardı.

Loriya, Shukurov, Yenal, Onur Okan, Mehmet Sıddık, Abdullah ile Okan'ı transfer eden, sözleşmeleri biten Ahmet, Erdi, Servan ve Mustafa'yla yeniden mukavele yapan Karşoyaka Spor Kulübü yönetimi, Ofoedu'ya ödeme yaparak serbest kalmasını önledi. Kadroda kalan isimlere de bir miktar para dağıtıldı.


Holdingin kulübe desteğinin önümüzdeki aylarda da süreceği belirtildi.
Yeni sezon hazırlıklarına 10 Temmuz'da İzmir'de başlayacak Karşıyaka, denenmeye gelecek yabancı, gurbetçi ve gençleri seçecek. Karşıyaka 5-8 Temmuz tarihleri arasında Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'nde bu oyuncuları deneyecek. Beğenilen isimler 14-26 Temmuz arasında Gölcük'te yapılacak ilk kampa davet edilecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber KARŞIYAKA'DA FİDAN DİKMEYENE RUHSAT VERİLMEYECEK...
Sonraki Haber BOSTANLI-ÜÇKUYULAR ARASINDA ARABALI VAPUR'DA İPTAL VAR

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?