ANA SAYFA > SPOR > Yaşar Holding'den Pınar Karşıyaka'ya Yılbaşı Yemeği

Yaşar Holding'den Pınar Karşıyaka'ya Yılbaşı Yemeği

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Yaşar Holding'den Pınar Karşıyaka'ya Yılbaşı Yemeği

Pınar Karşıyaka Basketbol Takımı ve Yaşar Holding yöneticileri Mövenpick Otelde gerçekleştirilen yeni yıl yemeğinde bir araya geldi.

Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Feyhan Yaşar ve  Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili İdil Yiğitbaşı ev sahipliğinde gerçekleşen kutlama yemeğine, Yaşar Holding İcra Başkan Yardımcısı Levent Dağhan, Yaşar Holding Koordinatörü Suat Özyiğit, Pınar Süt Genel Müdürü Gürkan Hekimoğlu, Pınar Et Genel Müdürü Tunç Tuncer, Pınar Su Genel Müdürü Hüseyin Karamehmetoğlu, DYO Boya Fabrikaları Genel Müdürü Mutlu Uysal, Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Turgay Büyükkarcı, Basketbol Şube Başkanı Ahmet Eriş, Karşıyaka Spor Kulubü Yöneticileri ile Başantrenör Ufuk Sarıca, Pınar Karşıyaka Basketbol Takımı  teknik ekibi ve  oyuncuları katıldı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka’da Yılbaşı zumbası!
Sonraki Haber Takdir toplayan dayanışma!...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?