ANA SAYFA > EĞİTİM > Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı ''Otizm ve Ergenlik'' konulu panel düzenliyor

Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı ''Otizm ve Ergenlik'' konulu panel düzenliyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı  ''Otizm ve Ergenlik'' konulu panel düzenliyor

Otizm konusundaki çalışmaları destekleyen, Güzelbahçe’de otizmli öğrencilerin eğitim görmesi ve sosyal hayata kazandırılması amacıyla bir de okul yaptıran Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı, tüm dünyada “Otizm ayı” olarak kabul edilen Nisan ayında bir etkinliğe daha imza atıyor.

20 Nisan 2016 Çarşamba günü 13.00-17.00 saatleri arasında, Yaşar Üniversitesi Selçuk Yaşar Konferans Salonu’nda,Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Selim Yaşar’ın moderatörlüğünde halka açık olarak düzenlenecek panele,  Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları ABD Öğretim Üyesi  ve  Ankara Üniversitesi Otizm Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof.Dr. Melda Akçakın, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları ABD Öğretim Üyesi  Prof.Dr.N. Burcu Özbaran,  Anadolu Üniversitesi Engelliler Araştırma Enstitüsü Öğretim Üyesi Yrd.Doç.Dr. Ayten Uysal Düzkantar ve ODER Otizm Derneği Başkanı Ergin Güngör konuşmacı olarak katılacak. Panelde, otizmde ergenlik döneminde görülebilecek psikiyatrik  durumlar ve izlemi, otizmli çocukların cinsel gelişimi ve tacizden korunma becerilerinin edinimi ve ergen otizmli ailesini zorlayan deneyimler ve erken dönem için öneriler konuları işlenecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka 23 Nisan'da farklı bir şenliğe ev sahipliği yapacak
Sonraki Haber Uluslararası Karşıyaka Çocuk Şenliği başlıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?