ANA SAYFA > GÜNDEM > Yasak yere trafik uygulaması, zaman zaman değil, her zaman olmalı...

Yasak yere trafik uygulaması, zaman zaman değil, her zaman olmalı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Yasak yere trafik uygulaması, zaman zaman değil, her zaman olmalı...

Son günlerde Karşıyaka'nın belli bölgelerinde, yeni oluşturulan bisşiklekli trafik polisleri tarafından sürdürülen "yasak yere park etme" uygulamalarının zaman zaman değil, her zaman yapılması istendi.

Özellikle toplu taşıma araçlarının (ESHOT-İZULAŞ) durakları önüne park edilen bölgelerde uygulanan cezai işlemlerin Karşıyaka'nın dört bir yanında yapılmasını ve uygulamaların sadece durak önleriyle sınırlı kalmamasını, çift sıra park yeri, yaya kaldırımların otomobil işgallerini de kapsamasını isteyen ve bekleyen Karşıyakalılar, "yeni yılda inşallah İzmir Emniyet Müdürlüğü Trafik Şubesi yetkilileri bu konuda gerekli önlemleri alırlar. Özellikle Bostanlı'da uygulanan bu çalışmalardan son derece memnunuz. Ancak bisikletli trafik polislerini yasak yerlere park eden araçlara zaman zaman müdahale ettikleri görülmektedir. Bunun sürekli olması, caydırıcılığı da getirecektir. Halkımızı bilinçlendirmek ve (buraya park ederseniz cezai işlem uygulanacak) imajının yaratılması şart. Bunun için de trafik polislerinin geçerken görüp uygulama yapmak yerine sürekli olarak bölgelerinde dolaşarak işlem yapmalıdır. Karşıyaka'nın belli yerlerinde değil de her tarafında, özellikle kaldırımlara ve otobüs duraklarına park edenlerin yanı sıra özürlü vatandaşlarımızın, tekerlekli sandalye ve bebek arabalarının geçiş rampalarının önünü kapatanlarla da mücadele edilmesi şarttır. Modern kent istiyorsak, halkımız da duyarlı olmalıdır. Duyarlı olmadığı zaman yasalar devreye girmeli ve bunları kullanmaktan da hiç kimse çekinmemelidir" dediler.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Mustafa Ati Göksu: Çok iyi mücadele ettik
Sonraki Haber SSK ve Bağkur emeklisinin zam oranları belli oldu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?