ANA SAYFA > GÜNDEM > Yaralı dağcıyı jandarma kurtardı

Yaralı dağcıyı jandarma kurtardı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Yaralı dağcıyı jandarma kurtardı

İzmir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, doğa yürüyüşüne çıktıktan sonra rahatsızlık geçiren dağcıyı, yerini belirleyerek kısa sürede kurtardı.

Olay, 7 Aralık 2014 tarihinde, Menemen ilçesi Emiralem Taşbaşıtepe mevkisinde meydana geldi. 156 Jandarma İmdat hattını arayan şahıs, dağcılık faaliyeti icra etmek üzere İzmir Dağcılık Spor Kulübü organizasyonunda 45 kişilik bir grubun katılımı ile doğa yürüyüşüne çıktıklarını, faaliyet esnasında Saima Kodbaş’ın rahatsızlanarak baygınlık geçirdiğini söyleyerek yardım istedi. Harekete geçen ekipler, şahsın bulundukları noktayı bilmemesi üzerine İl Jandarma Komutanlığı Harekat Merkezi'nde bulunan acil konum belirleme sisteminden mevkiyi tespit ettirdi. Ardından Karşıyaka ve Menemen İlçe Jandarma komutanlıklarına bağlı Asayiş Timi ve 112 Acil Sağlık ekibi bölgeye sevk edildi. Bölgedeki hava muhalefeti ve yol şartlarının elverişsiz olduğunun bildirilmesi üzerine Karşıyaka İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı arazi aracı, dağcılık ekibinin bulunduğu bölgeye gönderildi. Yaralı dağcı Kodbaş, bulunduğu mevkiden, ihbardan yaklaşık 3 saat sonra alınarak sağlık ekibine teslim edildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bostanlıspor formasıyla dünyalar onun oldu...
Sonraki Haber Anadolu Partisi Aliağa Teşkilatı kuruldu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?