ANA SAYFA > SPOR > Yaptın, yine yaparsın!..

Yaptın, yine yaparsın!..

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Yaptın, yine yaparsın!..

Royal Halı Türkiye Kupası yarı final maçında Pınar Karşıyaka bugün saat 17:00'de Fenerbahçe Ülker ile karşılaşacak.

Çeyrek finalde Banvit’i 89-64 mağlup ederek adını yarı finale yazdıran Pınar Karşıyaka, Royal Halı Gaziantep’i 73-72 ile geçen Fenerbahçe Ülker ile finale çıkma mücadelesi verecek.

Gaziantep Karataş Şahinbey Spor Salonu’nda oynanacak olankarşılaşma NTVSpor'dan canlı olarak yayınlanacak.

Pınar Karşıyaka, Türkiye Kupası elemelerinde D Grubu’nda mücadele etmiş;Eskişehir Basket’i 78-70, Trabzonspor Medical Park’ı 86-64 ve Banvit’i 76-63 mağlup ederek 8'li finallerde  mücadele etmeye hak kazanmıştı.

Sarı lacivertliler ise Türkiye Kupası eleme turunda C Grubu’nda Rönesans TED Ankara Kolejliler’i 83-56, Tofaş’ı 79-76, İstanbul BŞB’yi de 85-65 ile geçmişti.

Pınar Karşıyaka, Fenerbahçe Ülker'e geçen yıl kupa maçlarında şans tanımamış; Ankara'da 5-9 Şubat 2014 tarihleri arasında düzenlenen Türkiye Kupası'nda yarı finalde yine Fenerbahçe'yle eşleşen Pınar Karşıyaka, 82-73'lük skorla finalist olmuştu.

Yeşil kırmızılı ekip sezon başında son lig şampiyonu Fenerbahçe ile yine Ankara'da oynadığı Cumhurbaşkanlığı Kupası finalinde 77-75 galip gelerek, en büyük kupayı 27 yıl aradan sonra kaldırmıştı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka’dan turizm atağı
Sonraki Haber Mehmet Birlik CHP'den aday adaylık başvurusunu yaptı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?