ANA SAYFA > GÜNDEM > Yamanlar'ın zirvesinde eğlenceli kamp

Yamanlar'ın zirvesinde eğlenceli kamp

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Yamanlar'ın zirvesinde eğlenceli kamp

Öğrencileri sportif aktivitelere yönlendirmek ve doğa sevgisi aşılamak isteyen Karşıyaka Belediyesi, yarıyıl tatiline özel olarak ücretsiz “Kış Kampı” düzenledi. Yamanlar Gençlik Eğitim ve Kamp Merkezi’ndeki 5 günlük kampa katılan gençler, yemyeşil bir ortamda hem öğrenme hem de eğlenme fırsatı buldu.

Karşıyaka Belediyesi, kent merkezine 20 dakika uzaklıktaki Yamanlar Gençlik Eğitim ve Kamp Merkezi’nde gerçekleştirdiği “Kış Kampı” ile öğrencilere hayat boyu unutamayacakları bir karne hediyesi verdi. 1- 6 Şubat tarihlerinde ücretsiz olarak düzenlenen kampa, ilçedeki farklı okullarda okuyan ve KARGEM’de eğitim gören 39 genç ve eğitmenler katıldı. Bungalov evlerde konaklayan kampçılar, organizasyon süresince doğa ve orman yürüyüşleri yaptı; sportif ve kültürel etkinliklerle keyifli vakit geçirdi.

Hem fiziksel hem de zihinsel gelişime yönelik bir spor olan ‘oryantiring’ ile tanışma fırsatı da bulan gençler, doğada yön bulma yöntemlerini, pusula kullanmayı ve harita okumayı öğrendi. Kamp günleri; film gösterimi, zeybek dersi, dart, karaoke, satranç, mangal partisi gibi çeşitli aktivitelerle de renklendi. Organizasyona katılan gençlere polar mont, eldiven ve şapka da hediye edildi.

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “Gençlerimiz, Yamanlar’da doğayla iç içe bir kamp dönemi geçiriyor. Seçildiğim gün, ‘Bu kenti çocuklar ve gençlerle yöneteceğim’ dedim. Ben sizlere güveniyorum. Karşıyaka’da yaşayan insanlar, Türkiye'deki sosyal yaşama yön verecek güçte ve düşünce yapısındadır. Sizler ülkemizin kuruluş felsefesi olan Cumhuriyet’e sımsıkı bağlı olan gençlersiniz. Karşıyaka’da daha iyi işleri birlikte yapıp sizlerin daha güzel yaşaması için çalışıyoruz. Bu kampı da gençlerimiz hem ekolojik dengeyi öğrensinler hem de yarıyıl tatillerini en iyi şekilde değerlendirsinler diye düzenledik. Biz büyük bir aileyiz, birlikte daha da güçleneceğiz” dedi. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Büyükşehir Davası'nda bir erteleme daha
Sonraki Haber Atilla Sertel'den Alsancak Stadı tepkisi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?