ANA SAYFA > GÜNDEM > Yamanlar Gençlik Merkezi'ne yoğun ilgi

Yamanlar Gençlik Merkezi'ne yoğun ilgi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Yamanlar Gençlik Merkezi'ne yoğun ilgi

Karşıyaka Belediyesi Yamanlar Gençlik Merkezi geçtiğimiz hafta iki büyük grubu ağırladı.

Yamanlar Dağı'nın zirvesinde, eski Nato Radar Üssü'nün bulunduğu bölgede yapılan Yamanlar Gençlik Eğitim ve Kamp Merkezi geçtiğimiz hafta iki büyük grubu ağırladı.

Tesis Sorumlusu, Yamanlar Gençlik Eğitim ve Kamp Merkezi'nin komple bir tesis ve kamp alanıolduğunu belirtirken sözlerine şöyle devam etti:

'' Tesisimiz Şömineli bungolowlarımız, spor sahalarımız, çadır kurma alanlarımız, otel binamız, restaurantımız, seyir terasımız ve seminer salonumuzdan oluşmaktadır. Buraya gelen misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlamaya çalışıyoruz. Gruplarımız özel okullar, sivil toplum örgütleri, üniversiteler, belediyeler, dağcılık kulüpleri ağırlıklıdır. Doğa ile içice olan tesisimizde, İzmir'in güzelliklerini taşıyabilirsiniz. Özellikle bahar aylarında %100 doluluk oranına ulaşıyoruz. Tesisimizden yararlanmak isteyenler Karşıyaka Belediyesi İştirakler Müdürlüğü'ne başvurabilirler.''

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kulaklık kablosu sarıcıyla duymayanlara destek olacaklar
Sonraki Haber Karşıyaka Belediyesi'nden 6 bin 500 aileye erzak desteği

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?