ANA SAYFA > GÜNDEM > YAMANLAR GENÇLİK MERKEZİ DOLDU TAŞTI

YAMANLAR GENÇLİK MERKEZİ DOLDU TAŞTI

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
YAMANLAR GENÇLİK MERKEZİ DOLDU TAŞTI

Doğayı ve sporu sevenlerin İzmir’deki yeni adresi olan Karşıyaka Belediyesi Yamanlar Gençlik Merkezi, yaz aylarının başlaması ile birlikte ziyaretçi sayısını üçe katladı.

Dağcı ve izci gruplarının kamp noktası olan tesisler, hafta sonunu doğa ile iç içe geçirmek isteyen ailelerin de gelmesiyle, doldu taştı. Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Doğa ile baş başa kalmak isteyen herkesi Yamanlar Gençlik Merkezi’mize bekliyoruz” dedi.

Karşıyaka’nın merkezine sadece birkaç kilometre uzaklıkta bulunan Yamanlar Gençlik Merkezi’nin bu sezonki en kalabalık misafirleri dağcılar oldu. Zirve Dağcılık Kulübü üyesi yaklaşık bin kişi, kamp alanı olarak Yamanlar’ı tercih etti. 2 günlük kamp sürecinde bungalov ve çadırda konaklayan dağcılar, gün boyunca sportif etkinlikler ve doğa yürüyüşleri gerçekleştirdi. Halat çekme, su savaşları, tavla turnuvaları, futbol ve basketbol müsabakaları ile keyifli dakikalar yaşayan dağcılar, gece de ateş ve dansla kampın tadını çıkardı. Zirve Dağcılık Kulübü’nün geleneksel hale getirdiği kampa, Başkan Hüseyin Mutlu Akpınar ve eşi Zehra Akpınar da katıldı. Genel Başkan Orhan Kozan, Başkan Akpınar’a teşekkür plaketi sundu.



Yılın her döneminde doğa ile iç içe olma imkanı sunan Yamanlar Gençlik Merkezi, son dönemde Ekin Koleji, Atakent Ortaokulu, Evin Leblebicioğlu Ortaokulu öğrencileri, Konak Belediyesi İzcilik Kulübü ve Ege Otomobil Sporları Kulübü kamplarına ev sahipliği yaptı. Günübirlik ziyaret veya konaklama imkanı sunan Yamanlar Gençlik Merkezi’nde otel, bungalov evler, kafeterya, restoran, yüzme havuzu, futbol- tenis- basketbol- voleybol ve mini golf sahaları bulunuyor. Tesislere, Karşıyaka Belediyesi önünden her gün 3 adet minibüsle ücretsiz sefer de düzenleniyor.
 
Yamanlar Gençlik Merkezi’nin, kentin hemen yanı başında doğa ile iç içe olma imkanı sunduğunu söyleyen Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Herkesin kullanımına açık olan tesislerimiz hem günübirlik ziyaret hem de konaklama imkanı sunuyor. Dağcılık kulüplerimizin, okullarımızın ve sosyal grupların uğrak mekanı haline gelen tesislerde her türlü imkan mevcut. Yaz ya da kış, doğa ile baş başa kalmak istiyorsanız, sizleri de Yamanlar Gençlik Merkezi’mize bekliyoruz” dedi.  

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber KARŞIYAKA'DA YARIN ELEKTRİKLER KESİK
Sonraki Haber İDRAR YOLU ENFEKSYONUNA KESİN ÇÖZÜM:SÜNNET

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?