ANA SAYFA > İZMİR > Yabancı konukların ‘mask’ keyfi

Yabancı konukların ‘mask’ keyfi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Yabancı konukların ‘mask’ keyfi

Dünyanın farklı coğrafyalarından İzmir’e gelerek Türkçe öğrenen öğrenciler düzenleyecekleri maskeli baloda takacakları maskeleri Konak Belediyesi bünyesinde hizmet veren İzmir Mask Müzesi’nde yaptı.

Türkçe ve Yabancı Dil Uygulama ve Araştırma Merkezi'nde (TÖMER) eğitim gören Kongo, Fas, Dağistan, Tunus, Suriye ve Hollandalı öğrenciler mask müzesine yaptıkları ziyarette hem sergilenen masklar hakkında bilgi aldılar hem de düzenlenen atölye çalışmasıyla mask yapımını öğrendiler. Katılacakları maskeli baloda kullanmak üzere mask yapımını öğrenmek isteyen yabancı öğrenciler, maskları kendi zevklerine göre tasarlayarak birbirinden renkli çalışmalara imza attı. Kendi kültürlerinden izler taşıyan desenlerle süsledikleri maskları özenle boyayan yabancı öğrenciler birlikte üretmenin de keyfini çıkardı.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Dünya pamuk tüketimini arttırmak için tanıtım kampanyaları düzenlenecek
Sonraki Haber Karşıyaka'da elektrik kesintisi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?