ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Wooden Wisdom, Çeşme'de

Wooden Wisdom, Çeşme'de

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Wooden Wisdom, Çeşme'de

Babylon Çeşme, cumartesi günü "Yüzüklerin Efendisi" serisiyle dünya çapında şöhrete kavuşan oyuncu Elijah Wood'un, müzik koleksiyoneri Turquoise Wisdom'la bir araya gelip oluşturduğu "Wooden Wisdom"a ev sahipliği yapacak. Gecede, ayrıca Grup Ses Beats ile DJ Fitz de sahne alacak.

 "Chill-Out Festival Çeşme 2014", 15-16 Ağustos'ta Propaganda Beach Club'ta düzenlenecek. Festivalin ilk günü, The Magician, Rayko ve Soul Revue, ikinci günü ise Pillow Talk, Claptone, Psychemagik, Rayko, Cantanca, Low Earth ve O.bee sahne alacak.

Ferhan Şensoy, 1987 yılından bu yana aralıksız oynadığı tek kişilik gösterisi "Ferhangi Şeyler" ile bugün Çeşme Açıkhava Tiyatrosu, yarın Seferihisar Sığacık Kale İçi Açıkhava Tiyatrosu, 19 Ağustos'ta Bornova Açıkhava Tiyatrosu, 20 Ağustos'ta ise Bostanlı Suat Taşer Açıkhava Tiyatrosu'nda sahne alacak.

Ali Poyrazoğlu, tek kişilik gösterisi "Asi Kuş" ile 17 Ağustos'ta Alaçatı Açıkhava Tiyatrosu, 18'inde Bornova Açıkhava Tiyatrosu, 19'unda Bostanlı Suat Taşer Açıkhava Tiyatrosu'nda, seyirciyle buluşacak.

Teoman, "Yavaş Yavaş" turnesi kapsamında, yarından 18 Ağustos'a kadar sırasıyla Dikili Baby Beach Club, Alaçatı Açıkhava Tiyatrosu, Seferihisar Sığacık Kale İçi Açıkhava Tiyatrosu, Bostanlı Suat Taşer Açıkhava Tiyatrosu'nda sahne alacak.

Çeşme Açıkhava Tiyatrosu, cuma günü Sıla konserine, cumartesi ise Anadolu Ateşi'nin gösterisine ev sahipliği yapacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesinin "Çim Konserleri" kapsamında bu akşam Tarihi Havagazı Fabrikası Kültür Merkezi'nde Selçuk Balcı, "Aşık Veysel Sanat Günleri" etkinlikleri çerçevesinde de Taksim Trio, 20 Ağustos'ta Bornova Aşık Veysel Amfi Tiyatrosu'nda sahne alacak.

Pazar günü Emel Bala Gürel'in yazıp yönettiği çocuk oyunu "Tombul Prenses ve Üç Sıska Adam" İzmir Sanat'ta izlenebilir.

David O. Russell'ın yönettiği 2013 yılı yapımı "Düzenbaz (American Hustle)", "Yeniden Sinematek" etkinlikleri çerçevesinde, 20 Ağustos'ta Tarihi Havagazı Fabrikası Kültür Merkezi'nde sinemaseverlerce açıkhavada izlenebilir.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir Orman Bölge Müdürlüğü'nden "Sakız Eylem Planı"
Sonraki Haber İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden valiliğe 160 dava

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?