ANA SAYFA > GÜNDEM > Volkan Kılıçaslan ve ekibi DEVA'dan AK Parti'ye geçti

Volkan Kılıçaslan ve ekibi DEVA'dan AK Parti'ye geçti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Volkan Kılıçaslan ve ekibi DEVA'dan AK Parti'ye geçti

Ali Babacan’ın Partisi DEVA’dan (Demokrasi ve Atılım Partisi) Karşıyaka ilçe Başkanlığı’nın etkili ismi, teşkilat başkanı Volkan Kılıçaslan ekibiyle birlikte Ak Parti’ye geçti.

DEVA Karşıyaka İlçe Teşkilat Başkanı Volkan Kılıçaslan kendisine yapılan haksızlıkların devam ettiğini ve durmayacağını ifade ederek “Yuvaya dönüyorum” dedi ve ekibiyle birlikte DEVA’dan istifa ederek, AK Parti’ye üye oldu.
Milliyetçi Demokrat bir aileden geldiğini belirten iş adamı Volkan Kılıçaslan ekibiyle birlikte DEVA’dan istifa ettikten sonra ekibiyle birlikte Karşıyaka’da siyaset yapmak üzere Adalet ve Kalkınma Partisi İzmir il binasına gelerek, AK Parti İzmir Teşkilat başkanı Nail Kocabaş ve il başkan yardımcıları Mustafa Kandil, Muzaffer Sıtkı Yüksel, Dilaver Kişili, Karşıyaka ilçe başkanı Didem Keseli tarafından düzenlenen törenle rozet tarak AK Partili oldu.
AK Parti İzmir il binasına kalabalık bir toplulukla gelen Volkan Kılıçaslan’ın yanında 14 mahalle başkanı, 18 delege ve ilçe yönetim kurulundan bazı etkili isimler yer aldı. İstifa eden mahalle başkanlar yaptıkları ortak açıklama da, ilçe yönetimin kendilerini pasifize etmeye çabalaması  ve başarılarının inkar edilmesi, gizlenmesi, aleyhlerinde olumsuz söylemlerde bulunulması gibi sebeplerden dolayı istifa ettiklerini ve Volkan Kılınçaslan neredeyse biz de orada oluruz, o  Ak Parti’yi tercih ettiği için biz de AK Parti’yi geldiklerini belirttiler. 
DEVA’dan istifa eden Volkan Kılıçaslan ve ekibi, Ak Parti İzmir il binasında düzenlenen tören ile rozetlerini takarak AK Parti üyesi oldu. Volkan Kılıçaslan yuvaya dönüş hareketinin devam edeceğini belirterek, “DEVA’dan ve diğer partilerden benimle birlikte olmak isteyen çok sayıda insan Ak Parti gelerek Karşıyaka’da Ak Parti içinde siyasetine devam edecek” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 3 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Haber Bulunamadı
Sonraki Haber Karşıyaka'dan müthiş geri dönüş!...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?