ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'dan müthiş geri dönüş!...

Karşıyaka'dan müthiş geri dönüş!...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'dan müthiş geri dönüş!...

Sigorta Shop Kadınlar Voleybol 1. Lig Play-Off Yarı Finalinin ikinci maçını da ilk maçın tekrarı gibi kazanan Karşıyaka yine 2-1 geriye düştüğü maçta Kayseri 3-2 yenerek final grubu için büyük avantaj kazandı.

Bursa Cengiz Göllü Voleybol Salonu'nda Cerastyle Kayseri OSB Teknik Koleji ile karşılaşan Karşıyaka ilk seti 25-21 kazandı. 
2. sete ilk seti almanın moraliylke başlamasına karşın yine çok basit hatalar yapan Kaf Kaf dseti 25-18 kaybetti. 1-1'e gelen maçın 3. setindeki  son anlarda hata yapan Karşıyaka sette 25-23, genelde de 2-1 geriye düştü.
4. sette tüm gücüyle oynayan ve hata yapmamaya özen gösteren Karşıyaka 25-21'lik üstünlükle oyunu final setine taşıdı. Final setine de iyi başlayan ancak durumu 8-8'e gelmesine engel olamayan Karşıyaka, bu andan itibaren inanılmaz bir geri dönüşe imza atarak 7-0'lık seri ile seti 15-8 maçı da 3-2 aldı.
Final için büyük avantaj sağlayan Karşıyaka gecenin son maçında İlbank'ın Edremit Belediyesi Altınolukspor'u yenmesi durumunda son maça kalmadan final grubuna İlbank ile birlikte yükselecek ve yarınki maç grup birincisini belirleyecek. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Volkan Kılıçaslan ve ekibi DEVA'dan AK Parti'ye geçti
Sonraki Haber Karşıyaka Voleybol Finallerde...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?