ANA SAYFA > SPOR > Voleybolda Karşıyaka'nın gençleri finalde...

Voleybolda Karşıyaka'nın gençleri finalde...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Voleybolda Karşıyaka'nın gençleri finalde...

Eskişehir'de devam eden Türkiye Genç Kızlar Voleybol Şampiyonası Play off’unun son gününde Karşıyaka rakibini net skorla yenerek finallere kaldı.

Eskişehir Şehit Anıl Gül Spor Salonu’nda oynanan ve büyük bir çekişmeye sahne olan Karşıyaka-Bursa Nilüfer Belediyespor karşılaşmasının ilk seti heyecanlı geçti. Karşılıklı sayılarla başabaş giden karşılaşmada Nilüfer Belediyespor’u son bölümde etkisiz hale getiren Karşıyaka seti 25-21 alarak 1-0 öne geçti.
2. sette de heyacan devam etti. Karşıyaka teknik molaya 2 sayı ile önde girdi ve seti de 25-19 alarak skoru 2-0'a yükseltti.
Üçüncü sette çekişme sürdü. Karşıyaka hata yapmamaya özen gösterdi ve 25-20’lik setle rakibi Nilüfer Belediyespor' 3-0 mağlup ederek İstanbul’da yapılacak olan Türkiye Genç Kızlar Voleybol Şampiyonası’na katılma hakkını elde etti.
Fotoğraf: Cenker İrtem

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da mis kokulu festival
Sonraki Haber Zübeyde Hanım Mahallesi Elitspor Nergizspor'a gol yağdırdı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?