ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Veysel Günay Selçuk Yaşar Müzesi'nde sergi açtı

Veysel Günay Selçuk Yaşar Müzesi'nde sergi açtı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Veysel Günay Selçuk Yaşar Müzesi'nde sergi açtı

Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı Selçuk Yaşar Resim Müzesi ve Sanat Galerisi’nde 2016 yılının ilk sergisi olan, Türk Resim Sanatı’nın en önemli ustalarından Veysel Günay’ın resim sergisi 7 Ocak Perşembe günü açıldı.

Sergi açılışına Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof Halil Yoleri, Yaşar Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Gören Bulut, Yaşar Üniversitesi Grafik Tasarım Bölüm Başkanı Yrd.Doç.Dr.Umur Türker, sanatçının Gazi Eğitim Enstitüsü ’nden mezun olan kalabalık arkadaş grubu, İzmirli pekçok sanatçı ve sanatsever katıldı.

Yurtiçi ve yurtdışında birçok sergi açan ve çok sayıda ödülü bulunan sanatçının 16 eseri 30 Ocak 2016 tarihine kadar Selçuk Yaşar Resim Müzesi ve Sanat Galerisi’nde görülebilir.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir sağlık hizmetlerinde ortalamanın üzerinde
Sonraki Haber Elektrik zammı üretim için büyük tehdit

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?