ANA SAYFA > GÜNDEM > Vatandaş gözüyle Karşıyaka

Vatandaş gözüyle Karşıyaka

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Vatandaş gözüyle Karşıyaka

Karşıyaka Belediyesi, ilçenin tüm güzelliklerini vatandaşlara yansıtmak ve sosyal medya üzerinden görsel bir birikim oluşturmak için ‘Senin Gözünden Karşıyaka’ isimli fotoğraf uygulaması başlattı. Çekilen fotoğraflar, Twitter ve Facebook üzerinden, #MutluKarşıyaka başlığı altında belediyeye gönderilecek ve belediyenin sosyal medya hesapları aracılığıyla da beğeniye sunulacak.

Proje kapsamında vatandaşlar, Karşıyaka’yı ve kentte yaşamı anlatan fotoğraflarını; Facebook, Instagram ve Twitter’da #MutluKarşıyaka başlığı ile yayınlayacak. Her gün, bu fotoğraflar arasından seçilecek en yaratıcı ve estetik kareler, belediyenin sosyal medya hesaplarından binlerce takipçiyle paylaşılacak.

Seçilen fotoğraflar, daha sonra ise sergiye dönüştürülecek. Uygulama sayesinde hem fotoğraf sanatı özendirilecek hem de ilçenin tanıtımına katkı sağlanacak. Belediye paylaşımlarında, eser sahipleri de etiketlenecek. Böylece, fotoğraf tutkunları çalışmalarını daha fazla insana tanıtma imkanına kavuşacak. Karşıyaka’nın güzelliklerinin ölümsüzleştiği karelerle, geniş bir fotoğraf arşivi de oluşturulacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Reflü mü, Gastrit mi?
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka kupada Anadolu Efes karşısında

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?