ANA SAYFA > İZMİR > Vatan Partisi'nden CHP'ye ziyaret

Vatan Partisi'nden CHP'ye ziyaret

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Vatan Partisi'nden CHP'ye ziyaret

Vatan Partisi İl Başkanı Rıfat Mutlu ve ekibi, Türkiye cephesini kurma çalışmalarına, AK Parti ziyaretinden sonra CHP’yle devam etti. Vatan Partisi İzmir İl Örgütü heyeti dün CHP İl Başkanı Alaattin Yüksel ile görüştü.

Görüşmede Vatan Partisi İl Başkanı Rıfat Mutlu, “15 Temmuz’da yaşanan kalkışma Türkiye Cumhuriyeti’ne, Türk Silahlı Kuvvetlerine karşı yapılmış bir kalkışmadır. Biz bu bağlamda halkımızı ve hiçbir ayrım gözetmeden siyasi partilerimizi mücadeleye davet ediyoruz" dedi.

CHP İl Başkanı Alaattin Yüksel ise, “Bu bağlamda mücadeleye zarar verecek her türlü hareketten kaçınılmalı örneğin: Taksim’e cami ve kışla gibi konuların bırakılması gerekmektedir. Bizde mücadeleye katılmayı isteriz.” diyerek düşüncelerini dile getirdi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Büyükkarcı: “Taraftarımızın desteğiyle gruptan rahat çıkarız”
Sonraki Haber İzmir’in ''akciğerleri'', küllerinden doğdu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?