ANA SAYFA > GÜNDEM > Vatan Partisi, TGB ve CKD 9 Eylül’de Karşıyaka’da yürüyecek

Vatan Partisi, TGB ve CKD 9 Eylül’de Karşıyaka’da yürüyecek

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Vatan Partisi, TGB ve CKD 9 Eylül’de Karşıyaka’da yürüyecek

9 Eylül İzmir’in Kurtuluşu’nun 100. yılında Vatan Partisi, Cumhuriyet Kadınları Derneği ve Türkiye Gençlik Birliği kamuoyuna yürüyüş çağrısı yaptı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 9 Eylül için yaydığı “Barışın İkinci Yüzyılı” afişlerine geçtiğimiz hafta tepki gösteren Vatan Partisi, Cumhuriyet Kadınları Derneği  ve Türkiye Gençlik Birliği 9 Eylül ruhuna yaraşır bir biçimde İzmir Karşıyaka’da “Kararlılık Yürüyüşü” yapacaklarını belirttiler.

Kurumlar adına basına yürüyüşü duyuran Vatan Partisi İzmir İl Başkanı Çağdaş Cengiz, “CHP’li İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin İzmir’in her yanına doldurduğu afişlere bakınca sinsi bir yaklaşım göze çarpıyor. 9 Eylül’ü “Barışın İkinci Yüzyılı” diye anmak bugünün gerçekliğiyle örtüşmüyor. Hatta o gerçekliğin üstünü örtüyor. Hangi gerçeğin? Ege’de karşımıza mevzilenen ve bizi tehdit eden Amerika gerçeğinin. Biliyoruz ki İzmir’i işgal eden Yunanistan’ın arkasında İngilizler vardı. Bugün de Mavi Vatan’ımıza göz diken, Türkiye’yi tehdit eden Yunanistan’ın arkasında ABD var” diyerek İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin afişlerini bir kez daha eleştirdi.

Cengiz İzmirlileri yürüyüşe davet ederek şunları söyledi:  “9 Eylül Kurtuluş demektir. 9 Eylül Zafer demektir. 9 Eylül Kararlılık demektir. ABD Emperyalizmi Yunanistan’a savaş üsleri kurdu. Binlerce tank, silah yığdı. Ege ve Doğu Akdeniz’i, namluları Türkiye’ye çevrili savaş gemileriyle doldurdu. Ege’de her gün taciz uçuşlarıyla, uçaklarımıza radar kitlemeleriyle düşmanca faaliyetler artarak devam ediyor. Bugün görev bu tehditlere karşı kararlı durmaktır. O kararlılığı göstermek üzere, Vatan Partisi, Cumhuriyet Kadınları Derneği ve Türkiye Gençlik Birliği olarak Karşıyaka’da zafer ve kararlılık sloganlarıyla yürüyeceğiz. Bütün İzmirlilere davetimizdir. Türk Bayrağını alan gelsin! Dosta düşmana kararlılığımızı hep beraber gösterelim”

Cengiz’in ardından Cumhuriyet Kadınları Genel Başkan Yardımcısı Nuriye Kadan ve TGB İzmir İl Başkan Yardımcısı Betül Kaya İzmirlileri 9 Eylül’deki “Zaferin 100. Yılında Kararlılık Yürüyüşü”ne davet etti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber EFEST başlıyor
Sonraki Haber Türkiye Değişim Partisi Karşıyaka İlçe Başkanı Ömer Dereli istifa etti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?