ANA SAYFA > GÜNDEM > Türkiye Değişim Partisi Karşıyaka İlçe Başkanı Ömer Dereli istifa etti

Türkiye Değişim Partisi Karşıyaka İlçe Başkanı Ömer Dereli istifa etti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Türkiye Değişim Partisi Karşıyaka İlçe Başkanı Ömer Dereli istifa etti

Türkiye Değişim Partisi İzmir İl Başkanı Metin Çağrı, il yönetim kurulu üyeleri ve 12 ilçe başkanı ile birlikte partideki görevlerinden istifa ettiklerini açıkladı. Karşıyaka İlçe Başkanı Ömer Dereli de görevinden istifa etti.

İstifa açıklamasında 'Demokratik Sol Parti'deki siyasi hayatım sonrası Türkiye Değişim Hareketi'nde çalışmalara katıldığım yıllardan bu güne kadar tüm imkan ve olanaklarımla çeşitli kademelerde görev aldığım ve 31 Temmuz 2021 tarihinde İzmir İl Başkanlığı olağan seçimi ile yetki aldığım İl Başkanlığım görevimden gördüğüm lüzum üzerine istifa ediyorum' ifadelerini kullandı.

Kendisi ile birlikte 12 ilçe başkanının da istifa ettiğini açıklayan Metin çağrı, 'İl yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımdan ve 12 İlçe başkanı arkadaşlarımla birlikte istifa ediyoruz. İstifa eden arkadaşlarımız Bayındır İlçe Başkanı Cenk Dolu, Bayraklı'dan Yeliz Turan, Buca'dan Haşim Şar, Güzelbahçe Laçin Çelik, Karabağlar'dan Özcan Demir, Karşıyaka'dan Ömer Dereli, Kiraz'dan Asuman Gökçen, Menderes'ten Mahmut Yıldırım, Seferihisar'dan Özlem Gündüz, Selçuk'tan Reyhan Dağlı, Tire'den Vural Şahin, Urla'dan İrem Bengi Eken arkadaşımız toplam 12 ilçe başkanımız benimle birlikte istifa ediyorlar.' dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Vatan Partisi, TGB ve CKD 9 Eylül’de Karşıyaka’da yürüyecek
Sonraki Haber Karşıyaka'nın Ziraat Türkiye Kupası rakibi belli oldu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?