ANA SAYFA > GÜNDEM > Vali Toprak ve Başkan Akpınar'dan işbirliği çağrısı

Vali Toprak ve Başkan Akpınar'dan işbirliği çağrısı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Vali Toprak ve Başkan Akpınar'dan işbirliği çağrısı

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar’ı makamında ziyaret eden İzmir Valisi Mustafa Toprak, Karşıyaka’nın özel bir ilçe olduğunu ve kenti yakından ilgilendiren projelerde işbirliği içinde olacaklarını söyledi. Başkan Akpınar ise “El ele vererek halka hizmet edeceğiz” dedi.

İzmir Valisi Mustafa Toprak ve Karşıyaka Kaymakamı Saadettin Yücel, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar’ı makamında ziyaret etti. Yaklaşık 1,5 saat süren görüşmede, Karşıyaka ve kent gündemi üzerine konuların konuşulduğu ve devam eden projeler hakkında bilgi alışverişi yapıldığı öğrenildi. Başkan Akpınar, Karşıyaka’yı ‘özel’ bir ilçe olarak tanımlayan Vali Toprak’a, vazo ve kravat hediye etti. Toprak ve Akpınar, kenti yakından ilgilendiren projelerde işbirliği yapacaklarını dile getirdi.

Vali Toprak “Hem çalışmalarla ilgili bilgi alalım istedik hem de gecikmiş bir hayırlı olsun ziyareti yaptık. Karşıyaka özel bir ilçe. Önemli güzelliklerin yaşandığı, önemli çalışmaların yapıldığı, İzmirimizin dışarıya açılan yüzü. Bizim için her açıdan önem arz ediyor. Burada sizin varlığınız, çalışmalarınız, bu çalışmaların ilerleyen dönemde dinakmiklerle birlikte güzel bir şekilde yürütülmesi, vatandaşlara hizmetlerin kaliteli verilmesi hepimizin ortak isteği. Birbirimizin ve vatandaşların işini kolaylaştırıcı hizmetler üretmeye devam edeceğiz. İzmir’in kalbinde, Körfez’in bu güzel noktasında inşallah daha da güzel işlere imza atarsınız” dedi.

Ziyaretten mutluluk duyduklarını ifade eden Başkan Hüseyin Mutlu Akpınar ise “Hepimiz halka hizmet etmek için görev yapıyoruz. Şehirde birliği bütünlüğü sağlayarak, kurumlar arası işbirliğini yakalayarak kent halkına en iyi hizmeti sunmaya çalışıyoruz. En iyisini yapmak gibi bir yükümlülüğümüz var. Bu desteği sizlerden almak moral veriyor. Hoşumuza gitti, onurlandırdı bizi. Ortak çalışmalarda desteğinizi görüyoruz” diye konuştu.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Mutlu Demir Pınar KSK'den ayrıldı
Sonraki Haber Fotoğraflarla hayatın ritmini yakalayın

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?