ANA SAYFA > İZMİR > Vali Ayyıldız'dan kadın girişimcilere destek

Vali Ayyıldız'dan kadın girişimcilere destek

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Vali Ayyıldız'dan kadın girişimcilere destek

Ege İş Kadınları Derneği(EGİKAD) Yönetim Kurulu Üyeleri, İzmir Valisi Erol Ayyıldız’a hoş geldiniz ziyareti gerçekleştirdi.

Vali Ayyıldız’ı makamında ziyaret eden EGİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Betül Elmasoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Egeli iş kadınları olarak ülkenin geçirdiği zor günlerde desteğe hazır olduklarını söylediler. EGİKAD projelerine de İzmir Valiliği olarak destek sözü veren Vali Ayyıldız ise, kadın girişimcilerin artması noktasında valilik olarak üzerlerine düşen her şeyi yapmaya hazır olduklarını açıkladı.

“Aile Üniversitesi’ne davet”

Vali Ayyıldız’ı 4 Ekim’de eğitim dönemine başlayacak olan Aile Üniversitesi’nin açılış törenine davet eden Elmasoğlu, “Verimli bir çalışmaya imza attık. Proje ortaklarımız Karşıyaka Belediyesi ve DEÜ Aile Araştırmaları ve Uygulama Merkezi ile birlikte dikkatli ve merkez odaklı bir çalışma yürüttük. Bunun sonucunda toplumumuz için verimli bir çalışmanın meyvelerini toplayacağız. Amacımız bozulan toplum ve aile yapısını onarmak” dedi.

Ülke ekonomisi açısından kadın girişimcilerin önemine işaret eden Elmasoğlu, “Kadın girişimciliğin arttırılması noktasında çalışmalarımıza ve projelerimize devam ediyoruz. İzmir kadın istihdamında ve kadın girişimciliğinde Türkiye ortalamasının üstünde bir kenttir. Biz EGİKAD olarak İzmir’in Türkiye ortalamasının üstünde olmasından memnuniyet duyuyoruz. Ama bu yeterli değil. Yeni teşvik yasaları ile birlikte kadın girişimcilerin iş sahibi olması noktasında desteklerini bekliyoruz” diye konuştu.

Yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren İzmir Valisi Erol Ayyıldız, valilik olarak kadın girişimcilerin arttırılması için yapılan tüm projelere tam destek vereceklerini altını çizdi. Yapılan projelerin umut verici olduğuna değinen Ayyıldız, “4 Ekim’de eğitim startı verecek olan Aile Üniversitesi’nin açılışına katılmaktan memnuniyet duyarım” dedi. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Arya, Karşıyaka’nın gururu oldu
Sonraki Haber Sındır'dan 30 Ağustos mesajı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?