ANA SAYFA > EĞİTİM > Uzmar Denizcilik Karşıyaka'ya okul yaptırıyor...

Uzmar Denizcilik Karşıyaka'ya okul yaptırıyor...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Uzmar Denizcilik Karşıyaka'ya okul yaptırıyor...

Uzmar Uzmanlar Denizcilik San. ve Tic. Ltd. şirketi Karşıyaka'da 35 derslikli ilkokul yapılması için İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yahşi ile protokol imzaladı.

Karşıyaka'da Soğukkuyu mahallesinde yapılacak olan ilkokul 32 derslikten oluşacak okulda  yaklaşık olarak bin öğrencinin eğitim görmesi planlanıyor. İmzalanan protokolde İzmir Valisi Erol Ayyıldız, İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yahşi ve Uzmar  Uzmanlar Denizcilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'nden Altay Altuğ, Noyan Altuğ ve Karşıyaka Spor Kulübü başkanı Mutlu Altuğ da katıldı. İlkokula hayırseverlerin isteği üzerine “ Kaptan Altay Altuğ İlkokulu” adı verilecek.

Protokol töreninde konuşan Yahşi; İzmir'de eğitime hayırsever desteğinin hergün  giderek arttığını belirtti. Eğitime gönül vermiş kişilerin gelecek nesillerin daha iyi yetişebilmesi, daha iyi ortamlarda eğitim alabilmeleri için protokol imzaladıklarını da belirten Yahşi, “ eğitime gönül vermiş, gerek okul yaptırarak gerekse bir kitabı bile bir çocukla buluşturarak ülkemizin geleceği için uğraşan herkese yürekten teşekkür ederim” dedi.

Ayrıca eğitime %100 destek kampanyası içerisinde şu ana kadar iki yüzden fazla hayırsever vatandaşımızın eğitime destek verdiklerini de belirten Yahşi;  eğitimin bir gönül meselesi olduğunu  vurgulayarak, devletini vatanını seven insanların bu ülkenin geleceği için gösterdikleri çaba ve fedakârlığın takdire şayan olduğunu söyledi.  Özellikle son zamanlarda hayırseverlerin eğitime verdikleri destekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek tüm hayırseverlere öğrenciler ve veliler adına teşekkür etti.

Okulun inşaatının başladığı bilgisi de verildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir Barosu İş Hukuku Günleri altıncı kez düzenlendi
Sonraki Haber ''İş Dünyasında Aile İçi Şiddete Karşı'' projesi İzmir’de başlatılıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?