ANA SAYFA > SAĞLIK > Uzm. Dr. Zeynep Altın Covid-19 sürecini değerlendirdi

Uzm. Dr. Zeynep Altın Covid-19 sürecini değerlendirdi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Uzm. Dr. Zeynep Altın Covid-19 sürecini değerlendirdi

Karşıyaka Belediyesi iştiraki Kent A.Ş. İzmir Tabipler Odası Yönetim Kurulu Üyesi Uzman Doktor Zeynep Altın ile “Covid-19” konulu söyleşi gerçekleştirdi. Söyleşi 5 Aralık Cumartesi günü saat 21.00’da Kent A.Ş. sosyal medya hesaplarından yayımlanacak.

Dünyada ve ülkemizde korona virüs vaka sayılarındaki artış sürüyor. Günlük vaka sayılarının 32 bin eşiğine dayandığı bugünlerde Kent A.Ş., Yüksel Ünal’ın sunumu ile İzmir Tabipler Odası Yönetim Kurulu Üyesi Uzman Doktor Zeynep Altın’ın katılımıyla “Covid-19” konulu söyleşi gerçekleştirdi. Vatandaşların en çok merak ettiği soruların cevap bulduğu programda Uzm. Dr. Zeynep Altın; Covid-19 virüsünden korunma yolları, pozitif hastaların geçirdiği süreçler gibi birçok konu hakkında bilgilendirme yaptı. Şeffaf bir şekilde açıklanmayan konular hakkında da konuşan Dr. Altın; aşı süreci, toplumsal hareketlilik kısıtlamaları gibi güncel olaylardan da bahsetti.

Önemli bilgilerin paylaşıldığı ve vatandaşların en çok merak ettiği soruların sorulduğu programı, 5 Aralık Cumartesi günü saat 21.00’da Kent A.Ş. sosyal medya hesaplarından takip edebilirsiniz.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kaptan Mustafa Aşan: Hedefe ulaşmak için savaşımız sürecek
Sonraki Haber Çiğli Belediyesi'nden esnafa gıda kolisi desteği

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?