ANA SAYFA > GÜNDEM > Uyuşturucu satıcılarına operasyon

Uyuşturucu satıcılarına operasyon

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Uyuşturucu satıcılarına operasyon

İzmir'de düzenlenen 4 ayrı uyuşturucu operasyonunda 76 kilo 274 gram esrar, 2 ecstasy hap, 45 kök Hint keneviri, 2 ruhsatsız tabanca, tabancalara ait 2 şarjör ve 16 mermi ele geçirildi, gözaltına alınan 8 kişiden 6'sı tutuklandı.

 Alınan bilgiye göre, İzmir Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Bornova, Karşıyaka, Konak ve Karabağlar ilçelerinde "torbacı" tabir edilen uyuşturucu satıcılarına 4 operasyon düzenledi.

Operasyonlarda 76 kilo 274 gram esrar, 2 ecstasy, 45 kök Hint keneviri, 2 ruhsatsız tabanca, tabancalara ait 2 şarjör ve 16 mermi ele geçirildi. Gözaltına alınan 8 kişiden 6'sı "Uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma ve sağlama" suçlamasıyla sevk edildikleri mahkemece tutuklanırken 2 şüpheli ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest kaldı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Yrd. Doç. Dr. Gülnur Erciyeş Yazıyor...
Sonraki Haber Meme kanserinde fazla tetkik isteme dönemi bitti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?