ANA SAYFA > GÜNDEM > Uyuşturucu operasyonunda 28 tutuklama

Uyuşturucu operasyonunda 28 tutuklama

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Uyuşturucu operasyonunda 28 tutuklama

Menemen ve Karşıyaka ilçesinde, polisin 3 gün önce eş zamanlı düzenlediği uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 28 şüpheli, sevk edildikleri adliyede tutuklandı.

Menemen Cumhuriyet Başsavcılığı'nın uyuşturucu ticaretine yönelik başlattığı soruşturma kapsamında, İzmir Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube ekipleri, uyuşturucu temini ve satışı yaptığı değerlendirilen şüphelileri teknik ve fiziki takibe aldı.

Şüphelilere yönelik geçen 14 Aralık sabahı, Menemen ve Karşıyaka ilçelerinde eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda uyuşturucu sattığı belirlenen 28 kişi, gözaltına alındı. Özel harekat destekli ve narkotik köpeklerinin ile gerçekleştirilen aramalarda 41 gram esrar ve skunk, bir miktar eroin ve metamfetamin, 38 adet uyuşturucu hap, 3 bin 590 sentetik ecza, 3 tabanca, 2 tüfek, 3 şarjör ve 27 mermi ele geçirildi. Gözaltında bulunan ve işlemleri tamamlanan 28 şüpheli, bugün adliyeye sevk edildi. Şüphelilerin tamamı tutuklandı.

Öte yandan aynı dosya kapsamında, uyuşturucu kullandığı tespit edilen 30 kişi hakkında ise adli işlem başlatıldı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Oryantiring'de Bostanlıspor 1. Gün 3. oldu...
Sonraki Haber Karşıyaka'ya ceza geldi...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?