ANA SAYFA > GÜNDEM > Uyan: Karşıyaka, Cumhuriyet Halk Partisi'nin kalesidir

Uyan: Karşıyaka, Cumhuriyet Halk Partisi'nin kalesidir

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Uyan: Karşıyaka, Cumhuriyet Halk Partisi'nin kalesidir

Cumhuriyet Halk Partisi Karşıyaka Gençlik Kolları Başkanı Ozan Uyan, seçim sonuçlarını Karşıyaka Haber’e değerlendirdi.

Seçim sonucunda Ak Parti’nin hükumet kurmak için yeterli sayıda milletvekili elde edememesini değerlendiren Uyan “Seçim sonuçlarının en mutlu haberi Akp artık bu ülkeyi baskı ve zulüm ile yönetemeyeceğini anlamıştır. Asıl konuşulması gereken, bu tür iktidarlar tarihe baktığınızda tek hamlede çok zor inerler. Akp ilk darbeyi 2015 genel seçimlerin de almıştır. en yakın genel seçimlerde de birinci parti olma özelliğini kaybedecektir” sözleriyle seçimler hakkında genel bir değerlendirmede bulundu. Koalisyon konusunda partisinin tavrını sorduğumuz Uyan  “Sayın Genel Başkanı'mızın söylediği gibi Akp gibi bir partiyle koalisyon yapmamız mümkün değil. Tabanda da Akp ile koalisyon yapmamız gibi bir durum ve istek yoktur” diyerek bu konuda kapının tamamen kapalı olduğunu belirtti.

Partisinin yerel seçimlerde Karşıyaka’dan %70.6 oranında oy almasına rağmen aynı başarının bu seçimlerde yakalanamamasını ve oy oranının %63.37’ye düşmesini de değerlendiren Ozan Uyan “Yerel seçimler ile genel seçimlerin halktaki psikolojileri farklıdır. İnsanlarin fikirsel ve düşünsel öncelikleri vardır. Karşıyaka, Türkiye genelinde de Cumhuriyet Halk Partisi'nin en yüksek oy aldığı yerlerden biridir. Cumhuriyet Halk Partisi'nin kalesidir ve kalesi olarak da kalacaktır” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Salahattin Oytun İdel / Karşıyaka Haber

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Anadolu Efes-Pınar Karşıyaka ''Final Analizi''
Sonraki Haber KSK'de Başkan Erten ve Kırkpınar, İstanbul seferine çıkıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?