ANA SAYFA > SPOR > Ustaoğlu: Finalle yetinmeyip, şampiyonluğa ulaşmak istiyoruz

Ustaoğlu: Finalle yetinmeyip, şampiyonluğa ulaşmak istiyoruz

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ustaoğlu: Finalle yetinmeyip, şampiyonluğa ulaşmak istiyoruz

TBL Play-Off finalde Anadolu Efes'in rakibi olan Pınar Karşıyaka'nın basketbol şube başkanı Tamer Ustaoğlu, "Finalle yetinmeyip, şampiyonluğa ulaşmak istiyoruz" dedi.

Ustaoğlu, yaptığı açıklamada, Fenerbahçe Ülker karşısında aldıkları galibiyetle tarihi günlerinden birini yaşadıklarını söyledi. 28 yıl sonra finale yükseldiklerini hatırlatan Ustaoğlu, şöyle konuştu:

"Bugünden itibaren final hazırlıklarına başlayacağız. İlk 2 maçı deplasmanda oynayacağız, oradan en iyi sonuçlarla dönüp ibreyi kendimize çevirmeye çalışacağız. Seriyi maç maç düşüneceğiz, şu anda fiziksel olarak ve form olarak iyi durumdayız. Elbette kadro derinliğinin bu serilerde avantajları bulunuyor. Ancak bizim de inancımız, taraftarımız bizim lehimize olan şeyler. Final serisinde en iyi mücadeleyi göstermek istiyoruz. Finalle yetinmeyip, şampiyonluğa ulaşmak istiyoruz. Bizi her maçta olduğu gibi dün yalnız bırakmayan Karşıyakalılara, teknik ekibe ve oyunculara bir kez daha teşekkür ediyorum."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Yılmaz Durmaz Yazıyor...
Sonraki Haber İşte Karşıyaka seçim sonuçları

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?