ANA SAYFA > İZMİR > Usta sanatçılar tiyatro konuştu

Usta sanatçılar tiyatro konuştu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Usta sanatçılar tiyatro konuştu

Torbalı Belediyesi, bu yıl ikincisini düzenlediği Metropolis Tiyatro Festivali tüm hızıyla devam ediyor. Birbirinden güzel oyunları ilçe sakinleri ile buluşturan Torbalı Belediyesi, dün usta oyuncuların katılımıyla bir söyleşi gerçekleştirdi.

Türk tiyatrosunun ve sinemasının önemli isimleri Salih Kalyon ve Zihni Göktay Beyaz Kafe’de “Sanata Adanmış Yıllar” isimli söyleşide Torbalılılarla bir araya geldi. Festival koordinatörü ve aynı zamanda Ege Tiyatrolar Birliği Başkanı Metin Güler’in moderatörlüğünde gerçekleşen söyleşide usta isimler, tiyatro severlerin sorularını yanıtladı. Duayen isimlerin anılarını anlattığı söyleşiye yoğun katılım oldu. 

Söyleşi sonrasında Torbalı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürü Serkan Tekin usta isimlere çiçek ve Metropolis Antik Kentin simgesi olan Grifon heykeli takdim etti. Salih Kalyon ve Zihni Göktay gibi isimlerin Metropolis Tiyatro Festivaline renk kattığını ifade eden Kültür ve Sosyal İşleri Müdürü Serkan Tekin, “Değerli hocalarımız, üstadlarımız Salih Kalyon ve Zihni Göktay’ı tiyatro severlerle buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Çok güzel ve içten bir söyleşi oldu. Kendilerine samimiyetlerinden ötürü ve Tiyatro Festivalimize renk kattıkları için çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.  Öte yandan usta isimler, söyleşiye katılan ilçe sakinlerinin fotoğraf çektirme isteğini kırmayarak hatıra fotoğrafı çektirdi. 

Tiyatro Festivali kapsamında etkinlikler bugün de devam edecek. İlk olarak Uşak Belediyesi Şehir Tiyatrosu BKM'de  saat 11.00'de Medusa Müzikali isimli tiyatro oyununu sahneleyecek. Saat 14:00’da Tiyatro Oyuncusu Handan Ekici, Hipodrom Kafe'de 'Form Tiyatro' etkinliğine katılacak. Saat 18:00’da ünlü oyuncu Yüksel Ünal, 'Bir Muhabbet Hali' isimli tek kişilik gösteri yapacak. Festivalin 3’üncü günü ise Eskişehir Barosu Tiyatrosu’nun saat 21.00'da Torbalı BKM’de sahneleyeceği “Karmakarışık” isimli tiyatro oyunu ile son bulacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber 10 il 10 kooperatiften 100 kadın Olivtech Fuarı'nda
Sonraki Haber Buca’da metruk binalar haritadan siliniyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?