ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Usta piyanistler İKSEV'de yetişecek

Usta piyanistler İKSEV'de yetişecek

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Usta piyanistler İKSEV'de yetişecek

İzmir Kültür Sanat ve Eğitim Vakfı’nın (İKSEV) “Gençler Ustalarla Buluşuyor” projesi kapsamında sürdürdüğü atölye ve ustalık sınıfları çalışmalarının 2016 sezonu Gülsin Onay Piyano Ustalık Sınıfı ile başladı.

02,03 ve 04 Şubat 2016 günleri İKSEV Karataş binasında Devlet Sanatçısı Piyanist Gülsin Onay ile çalışma fırsatı bulacak genç piyanistler 5 Şubat 2016 Cuma günü saat 19.00’da MÜZİKSEV Salonunda verecekleri konserle dinleyicilerin karşına çıkacak.

Uluslararası müzik kariyeri Arjantin’den Japonya’ya uzanan bir coğrafyada 5 kıta 68 ülkeyi kapsayan Onay, bugüne kadar dünyanın belli başlı tüm müzik merkezlerinde konserler veren, dünyanın önemli müzik festivallerinin aranan ve eleştirmenlerce beğenilen bir isimdir. Çağımızın en iyi piyanistlerinden biri kabul edilen Onay, ustalık sınıfları ile bilgi ve tecrübesini gençlerle paylaşmakta ve geleceğin piyanistlerin yetişmesinde önemli bir rol oynamaktadır.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Yamanlar Cemevi yeni başkanını seçti
Sonraki Haber Büyükşehir Davası'nda bir erteleme daha

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?