ANA SAYFA > SPOR > Ünlü futbolcular Karşıyaka'da ter dökecek

Ünlü futbolcular Karşıyaka'da ter dökecek

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ünlü futbolcular Karşıyaka'da ter dökecek

Türkiye’nin Aktif Şehir unvanına sahip ilk belediyesi olan Karşıyaka Belediyesi, yeşil sahalara bir dönem damga vuran ünlü isimlerin de katılımıyla Salon Futbol Turnuvası düzenleyecek. Ergün Penbe, Ünal Karaman, Ali Tandoğan ve Kerem İnan gibi isimlerin yanı sıra Kaf Kaf'ın efsane futbolcuları bu kez salonda ter dökecek.

26 Mart Cumartesi akşamı saat 19.00'da başlayacak turnuvaya, Karşıyaka'daki 11 Master Futbol Takımı katılacak. Müsabakalar Mayıs ayına kadar sürecek. Turnuvanın ilk maçında, yeşil sahaların tanınmış isimleri de forma giyecek. Recep Biler, Ergün Penbe, Ünal Karaman, Kerem İnan, Serkan Dökme'nin de aralarında yer aldığı eski ve yeni futbolcular ile Kaf Kaf'ın efsane isimleri Atilla Güneş, Rıza Tuyuran, Büyük Muharrem, Küçük Muharrem gibi isimler bu kez salonda ter dökecek.

Hakem Yunus Yıldırım da müsabakalarda görev alacak. Maçlar her hafta Cumartesi ve Pazar günleri yapılacak. Açılış etkinliğinde ayrıca dans gösterileri ve DJ performansları da sergilenecek.

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar "Aktif Şehir Karşıyakamızı, sporda bir marka kent haline getirmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Ünlü futbolcuların desteği ve Kaf Kaf'ın efsane isimlerinin katılımı ile organize ettiğimiz salon futbol turnuvasına tüm Karşıyakalıları bekliyoruz" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Becker 35 Albatros, 'Özel' çocuklara unutulmaz bir gün yaşattı
Sonraki Haber Murat Bakan: ''Hani vatandaşı devlete kul etmeyecektiniz?''

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?