ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Ünlü Arp Sanatçısı Floraleda Sacchi Yaşar'da konser verdi

Ünlü Arp Sanatçısı Floraleda Sacchi Yaşar'da konser verdi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ünlü Arp Sanatçısı Floraleda Sacchi Yaşar'da konser verdi

aşar Üniversitesi Oda Orkestrası 2014-2015 akademik yılının ilk konserini verdi. Selçuk Yaşar Kampüsü’nde Şef Hakan Şensoy yönetiminde gerçekleştirilen konserde ünlü Arp Sanatçısı Floraleda Sacchi de yer aldı. Konsere sanatseverler yoğun ilgi gösterirken dünyanın en eski çalgısı arasında yer alan arpı sanatseverler ile buluşturan oda orkestrası dinleyenlere klasik müzik ziyafeti yaşattı.

Arpın eşsiz tınılarıyla hayat bulan eserler dinleyenleri adeta büyüledi. Konserin sonunda ayakta alkışlanan İtalyan sanatçı Sacchi, iki kez daha sahneye geldi. Konser sonunda dinleyiciler tam not alan oda orkestrası dakikalarca ayakta alkışlandı.

Arp gibi önemli bir çalgıyı sanatseverler ile buluşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Şef Şensoy, “Arp çalgısı tarihi en eskiye giden çalgılar arasında yer almaktadır. Bu çalgı aleti günümüzde en modern halini almıştır. Oda orkestramızla birlikte arpı sanatseverler ile buluşturmak bizim için mutluluktur” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bostanlıspor ragbi takımlarına Fransız antrenörler...
Sonraki Haber Karşıyakalı çocuklar Karikatür Atölyesi’nde hem eğlenecek hem öğrenecekler

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?