ANA SAYFA > MAGAZİN > ÜNİVERSİTEDE BAŞLAYAN AŞK EVLİLİKLE TAÇLANDI

ÜNİVERSİTEDE BAŞLAYAN AŞK EVLİLİKLE TAÇLANDI

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
ÜNİVERSİTEDE BAŞLAYAN AŞK EVLİLİKLE TAÇLANDI

Özolur Sigorta Aracılık Hizmetleri Yöneticisi Karşıyakalı Erdal Özden ile özel bir okulda Grafik Tasarım Sorumlusu olarak görev yapan Elif Gündeş, 300’den fazla davetlinin katılımıyla gerçekleşen görkemli bir törenle hayatlarını birleştirdi.

Behsat ve Selma Özden’in oğulları Erdal Özden ile  Mustafa ve Lütfiye Gündeş’in kızları Elif Gündeş,  6 yıllık arkadaşlıklarını Haziran ayı’nda gerçekleşen görkemli bir tören ile evlilikle taçlandırdılar. Özolur Sigorta Aracılık Hizmetleri Yöneticisi Karşıyakalı Erdal Özden ile özel bir okulda Grafik Tasarım Sorumlusu olarak görev yapan Elif Gündeş 300’den fazla davetlinin önünde birbirlerine “evet” dediler. Aqua Marine’de gerçekleşen nikah töreninin ardından başlayan düğüne Özden ve Gündeş ailelerinin yakın dostları ve genç çiftin arkadaşları da katıldı. Davetliler orkestranın çaldığı hareketli parçalarla gönüllerince eğlenirken, Erdal ve Elif Özden mutluluklarını sevenleriyle paylaştılar. Genç çift balayı için Side’ye gitti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber KARŞIYAKA OFOEDU İÇİN DERİN BİR OH ÇEKTİ...
Sonraki Haber CAN ALTINTIĞ'DAN TARAFTARA VEDA MESAJI

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?