ANA SAYFA > İZMİR > Üniversite öğrencilerine Fetö operasyonu: 17 Gözaltı

Üniversite öğrencilerine Fetö operasyonu: 17 Gözaltı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Üniversite öğrencilerine Fetö operasyonu: 17 Gözaltı

İzmir merkezli 3 ilde düzenlenen operasyonda FETÖ’nün Ege Üniversitesi yapılanmasına yönelik yapılan operasyonda, hakkında yakalama kararı bulunan 24 öğrenciden 17’si gözaltına alındı.

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosunun yürüttüğü soruşturma kapsamında, İzmir emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, FETÖ'nün Ege Üniversitesi yapılanmasına yönelik operasyon yaptı. İzmir, Sakarya ve Çorum'da yapılan eş zamanlı baskınlarla hakkında yakalama kararı olan 24 üniversite öğrencisinden 17'si yakalandı. FETÖ üyesi oldukları iddiası ile yakalanan Ege Üniversitesi'nin çeşitli bölümlerinde okuyan öğrencilerin, FETÖ'nün gizli haberleşme programı 'By Lock'u kullandıkları ileri sürüldü.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İZBAN Karşıyaka İstasyonunda yürümeyen merdiven çilesi...
Sonraki Haber Doğa yürüyüşleri start alıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?