ANA SAYFA > GÜNDEM > Umutlar PTT standındaki Milli Piyango biletlerinde

Umutlar PTT standındaki Milli Piyango biletlerinde

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Umutlar PTT standındaki Milli Piyango biletlerinde

Karşıyakalılar PTT tarafından Karşıyaka’da üç merkezde satışa sunulan Milli piyango biletlerine büyük ilgi gösteriyor.

Üç satış merkezinden en hareketli yerin Tapu ve Nüfus Müdürlüklerin olduğu Karşıyaka Hükümet konağı girişinde stant olduğu belirtiliyor.

Milli Piyangonun 50 milyonluk yılbaşı ikramiyesine umut bağlayanlar, PTT’nin Karşıyaka Hükümet Konağı girişine kurduğu bilet satış standında şanslarını deniyor.

Şansını deneyenlerin çoğunluğunun Hükümet Konağı’nın girişinde bulunan Tapu ve Nüfus Müdürlüklerine uğrayanlardan oluştuğu belirtildi.

Hükümet Konağı’ndaki büfe işletmecisi Selman Okur Tapu müdürlüğüne uğrayanları gördükçe bir ev almanın hayalini yaşadığını, bilet alarak bu hayalinin gerçekleşmesini umduğunu belirterek şöyle konuştu. “Her gün tapu müdürlüğünden ev alıp satanları gördükçe bir ev almanın hayalini yaşıyorum. Şans ayağıma geldi diyerek bilet aldım. İnşallah büyük ikramiye olmasa da bir ev alacak kadar ikramiye çıkar”

Haber ve fotoğraf: Yılmaz DURMAZ

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ali Erten: Yeni antrenörü yarın belirleyeceğiz
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka'dan transfer...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?