ANA SAYFA > SPOR > Umut, Karşıyaka'nın gol için yeni adayı...

Umut, Karşıyaka'nın gol için yeni adayı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Umut, Karşıyaka'nın gol için yeni adayı...

Transferin hızlı kulüplerinden Karşıyaka, alacağı futbolcular listesine son olarak Osmanlıspor'un 22 yaşındaki golcüsü Mehmet Umut Nayir'i de dahil etti…

Yeşil kırmızılılar, orta saha Tugay Kaçar ve stoper Bakary Soro için görüştükleri Osmanlıspor Başkanı Ahmet Gökçek'e Umut için teklif götürdü. Gökçek, daha önce Ankaragücü'nde forma giyen genç golcüyü Karşıyaka'ya kiralayabileceklerini,  Tugay Kaçar'ın transferinde pürüzün olmadığını, yabancı bir stoper aldıktan sonra Soro'nun Karşıyaka'ya gelmesine onay vereceklerini bildirdi.
Karşıyaka’nın her konuda anlaştığı Yunan santrfor Papadopoulos, Senegalli santrfor Djiby Fall, Eskişehirspor'dan ön libero Hürriyet'e resmi imzayı attırmaya hazırlanan Karşıyaka, prensipte anlaştığı İbricic'in kulübünden bonservisini almasını beklemeye başladı. Bu futbolcuların imza atarak, hafta içinde Bolu kampına katılmasına çalışılıyor.
Trabzonsporlu hücuma dayalı orta saha Gökhan Karadeniz'i transfer etmek için Trabzonspor sportif direktörü Süleyman Hurma'yla da yoğun temas devam ediyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Şehitler Bulvarı'nın 2 yönü de trafiğe açıldı...
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka'ya Iverson'dan kötü haber

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?