ANA SAYFA > GÜNDEM > Ümit Kayıhan'ı kaybettik...

Ümit Kayıhan'ı kaybettik...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ümit Kayıhan'ı kaybettik...

Karşıyaka'nın eski teknik direktörlerinden, ünlü futbol adamı, teknik direktör Ümit Kayıhan vefat etti.

Zatürre teşhisi ile hastane kaldırılanlan ve bir süredir yoğun bakımda tedavi gören tecrübeli teknik direktör Ümit Kayıhan bu sabah hayata gözlerini yumdu.

30 Mart 1956 doğumlu olan Ümit Kayıhan spor kariyerine Göztepe Basketbol takımında başladı. 17 yaşında Göztepe'nin futbol antrenmanlarına çıkan ve teknik heyetin büyük beğenisini kazan Kayıhan daha sonra sporcu kimliğini futbolcu olarak sürdürdü. Bir sezon Balıkesirspor'da oynadıktan sonra 8 yıl boyunca Altay takımının formasını giydi. Kayhan'ın futbolculuk kariyeri Eskişehirspor ile devam ettikten sonra Kuşadasıspor ile son buldu.
Ümit Kayıhan, 2 kez Türkiye amatör millî takımı formasını giymişti.
Antrenörlük için İngiltere'de kurs gören Kayhan burada FIFA teknik direktörlük diploması aldı. Kayıhan ilk antrenörlük deneyimini Karşıyaka ve Göztepe'de yardımcı antrenör olarak yaptı. Sırasıyla Göztepe Altay Denizlispor Erzurumspor Antalyaspor Bursaspor Diyarbakırspor'da teknik direktör olarak görev yapan Ümit Kayıhan Kayıhan, 2000-2001 sezonunda Göztepe'yi Süper Lig'e çıkarmıştı. Son olarak 2013 yılında Altay'da görev yapan Kayıhan, 2013-14 sezonundan sonra teknik direktörlük yapmamıştı.
Son yıllarda BeIN Sports ve Lig TV'de maç önü yorumculuğu yaptı.
Kayıhan, sanatçı Ekrem Bora'nın kızı Sevil Kayıhan ile 27 yıldır evli ve iki çocuk sahibi..

Ümit Kayıhan'ın cenazesi yarın (7 Haziran Perşembe) Alsancak Hocazade Camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra toprağa verilecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir'de zam şampiyonu kuru soğan
Sonraki Haber Karşıyaka,Türkiye'nin en yaşanabilir 23. ilçesi...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?