ANA SAYFA > İZMİR > Ulusal Down Sendromu Derneği öğrencileri filmde rol aldı

Ulusal Down Sendromu Derneği öğrencileri filmde rol aldı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ulusal Down Sendromu Derneği öğrencileri filmde rol aldı

Ulusal Down Sendromu Derneği öğrencileri çekimleri İzmir’de devam eden Adım Adım filminde rol aldı. Can Ayan, Simge Yalçın, Sergen Aşkın, Can Sumemeci, Alpaslan Pultaş, Rana Can Göktuna rollerini başarıyla oynarken mutlulukları gözlerinden okunuyordu.

Oyuncular kadar oyuncuların anneleri de heyecan içinde film çekimlerini anbean takip ettiler. Çocuklarına destek olmak için geldikleri Piyano Butik Ofis’teki  film setinde muhabirimize açıklamalarda bulunan anneler, “Onlar için değişiklik, sosyalleşmeleri için güzel bir adım. Hayatın bir parçası olmalarının yanı sıra her şeyi başarabilmelerini göstermesi  açısından iyi bir şey. Böyle değişik ve güzel bir deneyim içinde olmalarından dolayı gayet memnunum.  Film ekibine teşekkür ediyoruz” dediler.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber KSK'ye Kemal Özdeş geliyor...
Sonraki Haber Karşıyaka Kent Konseyi Olağan Genel Kurulu yapılıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?