ANA SAYFA > SPOR > Uluğ: Soyer’den KSK basketboluna destek bekliyoruz

Uluğ: Soyer’den KSK basketboluna destek bekliyoruz

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Uluğ: Soyer’den KSK basketboluna destek bekliyoruz

Karşıyaka Spor Kulübü Sicil Kurulu Başkanı Noyan Uluğ, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e seslenerek, “futbol takımlarına yaptığınız yardımı Karşıyaka basketboluna da istiyoruz” dedi.

Noyan Uluğ, basketbolda Pınar karşıyaka’nın bir marka olduğunu ve İzmir’in adını yurt dışında başarıyla temsil ederek duyurduğunu ve olumlu reklam yaptığını ifade ederek, “İzmir’in tanıtımında Karşıyaka basketbol takımı üzerine düşenden daha fazlasını yapmaktadır. Bu nedenle de tanıtımdaki katkılarının karşılığını alamadığını düşünmekteyim. Bizi ve İzmir’i yönetenlerin de bunu görmemezlikten gelmemesini diliyorum” dedi.
 Karşıyaka Spor Kulübü Sicil Kurulu Başkanı Noyan Uluğ açıklamasını şöyle noktaladı:
“Sayın Başkan Karşıyaka’mızın basketbolda elde ettiği başarıları daha ne kadar görmezden geleceksiniz? Dünkü maçı FİBA sitesinde anlatan spiker ve yorumcular KSK basketbol takımımız sayesinde İzmir’imizi kaç defa telaffuz etti bir bilseniz. Emin olun kulüpler bazında Karşıyaka’mızın İzmir’in tanıtımına yaptığı katkıyı hiçbir kulüp yapmıyor. Futbolda İzmir kulüplerine verdiğiniz desteği basketbolda da Karşıyaka’mıza istiyoruz.”


 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka Şampiyonlar Ligi'ne galibiyetle başladı
Sonraki Haber Camiler ve Din Görevlileri Haftası Karşıyaka’da kutlandı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?