ANA SAYFA > İZMİR > Uğur Dündar “Cumhuriyet” için İzmir Sev’deydi

Uğur Dündar “Cumhuriyet” için İzmir Sev’deydi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Uğur Dündar “Cumhuriyet” için İzmir Sev’deydi

Özel İzmir SEV İlköğretim Okulu, Cumhuriyet Kutlamaları kapsamında düzenlenen “SEVgili Cumhuriyet” gecesinde Uğur Dündar’ı ağırladı.

Özel İzmir SEV İlköğretim Okulu’nda tüm hafta boyunca yapılan Cumhuriyet kutlamalarının bir parçası olarak gerçekleşen geleneksel “SEVgili Cumhuriyet” Gecesinin bu seneki konuğu, başarılı araştırmacı- gazeteci Uğur Dündar idi.

Gece, Okul Müdürü Nilhan Çetinyamaç ve tüm İzmir SEV öğrencileri adına fikirlerini ifade eden 7.sınıf öğrencisi Hakan Yaşar’ın günün önemiyle ilgili anlamlı konuşmalarıyla başladı. Konuşmaları, 3.sınıf öğrencilerinden oluşan koronun performansı izledi. Öğrenciler, okudukları marşlar ve şarkılarla salonu dolduran seyircilere bir müzik ziyafeti çektiler.

Koronun sonrasında, Cumhuriyet ve Atatürk konulu söyleşisiyle velilerle ve öğretmenlerle birlikte olan Uğur Dündar, Cumhuriyetin değerlerinden ve Atatürk’ün eşsiz kişiliğinden örnekler verdi. Atatürk’ün entellektüel kişiliğini her dilde çok fazla kitap okumasına borçlu olduğunu söyleyen Dündar, Atatürk’ün tüm kararlarını Meclisle beraber alan demokratik bir lider olmasının üzerinde durdu. Yaptığı devrimlerle bizleri uygarlık seviyesine çıkarmadaki başarısının, o dönem koşullarına göre yadsınamayacak kadar önemli olduğunu belirten Dündar, onu yaşatmak için, en değerli hazinemiz olan Cumhuriyet’e ve Cumhuriyet ilkelerine sarılmamız gerektiğini söyledi.

Gece, Okul Müdürü Nilhan Çetinyamaç’ın, Uğur Dündar’a Cumhuriyet Gecesinin anısına plaket sunmasıyla sona erdi. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Alsancak Tam Otomatik Otoparkı beğenildi
Sonraki Haber Opera sanatçısından türkü albümü

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?