ANA SAYFA > SPOR > Ufuk Sarıca:''Hücumda günümüzde değildik''

Ufuk Sarıca:''Hücumda günümüzde değildik''

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ufuk Sarıca:''Hücumda günümüzde değildik''

Türkiye Basketbol Ligi'nde Fenerbahçe Ülker'e mağlup olan Pınar Karşıyaka'da başantrenörü Ufuk Sarıca karşılaşmayı değerlendirdi.

Ufuk Sarıca Fenerbahçe Ülker'i tebrik ederek sözlerine başlarken şöyle devam etti:

"Hücumda hiç günümüzde değildik. Maçın kırılabileceği anlarda kolay atışları kaçırdık. 2 sayılık atışlarda yüzde 39'la oynadık, çok da faul atışı kaçırdık. Bu şekilde kazanmak mümkün değil Fenerbahçe Ülker'e karşı. Savunma direncimiz olmasa maç çok daha farklı bitebilirdi. Üstünde çalışacağımız şeyler var, bunları düzeltip yolumuza devam edeceğiz."

Pınar Karşıyakalı Dixon ise "Elimizden geleni yaptık ama Fenerbahçe Ülker'i yakalayamadık. Mağlubiyette kaçırdığımız şutlar etkili oldu. Kötü değildik ama galibiyet için yeterli seviyede değildik" diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kaf Kaf, filede ilk mağlubiyetini aldı
Sonraki Haber Seni çok özlüyoruz...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?