ANA SAYFA > SPOR > Ufuk Sarıca:''Eurocup'ta evimizde maç kaybetmemeliyiz''

Ufuk Sarıca:''Eurocup'ta evimizde maç kaybetmemeliyiz''

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ufuk Sarıca:''Eurocup'ta evimizde maç kaybetmemeliyiz''

Pınar Karşıyaka Başantrenörü Ufuk Sarıca Çarşamba günü oynayacakları EuroCup son 32 grupları ilk maçı olan Trabzonspor Medical Park karşılaşması öncesi açıklamalarda bulundu.

Ufuk Sarıca'nın açıklaması şu şekilde;

"Öncelikli olarak EuroCup’ta ilk 2 sıradan çıkmak istiyorsak evimizdeki bütün maçlardan galibiyetle ayrılmamız gerekiyor. Burada geçen sene yaşadığımız bir tecrübe var. Çeyrek final oynayarak yarı final kapısından döndük. Bunu tekrarlamak en büyük arzumuz. Geride kalan zamana baktığımızda EuroCup’ta edindiğimiz tecrübe hem kulüp hem takım için büyük bir deneyim. Türkiye Ligi’nde iddiamız devam ediyor. Herkesin birbirini yendiği Türkiye Ligi’nde bu güne kadar tam kadro olamazsak da şu an bulunduğumuz yer gayet iyi. Önemli olan ligin ikinci yarısında ve Play Off’a doğru ayakta kalan takım olabilmek. Unutulmamalı ki geçen sezon bu dönemde oyuncular, yönetim ve teknik heyet hariç kimse şampiyonluktan bahsetmiyordu. Oynadığımız her yer de son topa kadar sahanın içinde, mücadelenin içinde yarışmacı bir takım olacağımızdan eminim.”

Ufuk Sarıca sakatlığı süren Juan Palacios’un durumunun iyiye gittiğini ancak Trabzonspor Medicalpark önünde forma giyemeyeceğini sözlerine ekledi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka’da hedefte Antalyasporlu isimler var
Sonraki Haber Mavişehir'de imar için yeni karar...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?