ANA SAYFA > SPOR > Ufuk Sarıca: Taraftarımızla birlikte kazanacağız

Ufuk Sarıca: Taraftarımızla birlikte kazanacağız

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ufuk Sarıca: Taraftarımızla birlikte kazanacağız

Pınar Karşıyaka Başantrenörü Ufuk Sarıca, Dolomiti Energie Trento, EuroCup K Grubu 3. maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Kulübün resmi sitesinden maçla ilgili görüşlerini paylaşan Sarıca, "Grup sıralamasında yukarıda kalmak için kendi evimizde kazanmamız gereken bir maça çıkacağız. Özellikle deplasman şartlarının çok zor olduğunu düşünürsek kendi evimizde hata yapmadan kazanmamız gerekiyor. Son dönemde tüm olumsuzluklara ve eksiklere rağmen daha iyi oynadığımız bir gerçek. Yarın da taraftarımızla birlikte dolu tribünler önünde kazanmaktan başka düşüncemiz yok. Rakibimiz hızlı oynayan ve skor gücü yüksek bir takım. İtalya Ligi'nde ilk 4 içindeler. Mutlaka tüm gücümüzü sahaya koyarak galip gelmek istiyoruz" dedi.

Ufuk Sarıca, sakatlığı tam olarak geçmeyen Juan Palacios'un takımdaki yerini alamayacağını hafif sakatlığı bulunan Bracey Wright'ın ise yarın forma giyebileceğini söyledi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Selçuk Yaşar 91 yaşında!
Sonraki Haber Konak Belediyesi'nden minik hastalara moral

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?