ANA SAYFA > SPOR > Ufuk Sarıca: Salondaki atmosfer müthişti

Ufuk Sarıca: Salondaki atmosfer müthişti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ufuk Sarıca: Salondaki atmosfer müthişti

ING Basketbol Süper Ligi'nde Türk Telekom'u da yenerek 6'da 6 yapan Pınar Karşıyaka'da Baş Antrenör Ufuk Sarıca mücadeleyi değerlendirdi.

Sarıca'nın değerlendirmesi şöyle: “Öncelikle bugün çok güzel bir basketbol oynayarak önemli bir rakibi geride bıraktığımızı söylemek istiyorum. Salondaki atmosfer müthişti. Ailelerin, çocukların olduğu dopdolu bir salonda oynamak gerçekten müthiş bir duygu. Ligin 6. haftasının sonuna geldiğimizde hem namağlup hem lider bir pozisyonda olmak tabii ki bizi gururlandırıyor. Bugün oynadığımız oyunu konuşacak olursak; Türk Telekom gerçekten çok ciddi ve çok tehlikeli bir takım. İlk yarıda yaptığımız müthiş savunma ile onları oyun dışına ittik. Özellikle üç sayı savunmasında müthiş bir iş çıkardık ve topa müthiş bir baskı yaptık. Bunun sonucunda da ilk yarıda 25 sayılık bir fark yakaladık ardından da maçı rolantiye alarak kazanmayı başardık. Oyuncularımı göstermiş oldukları ciddiyet, konsantrasyon ve gayret için tebrik ediyorum. Bunun devamını ileriki haftalarda da sağlamaya çalışacağız.”

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Türk asıllı ünlü Moda Tasarımcısı “Noah Lacroix” Markası ile Moda severler ile buluşuyor!
Sonraki Haber Lösemili çocuklara maskeli destek

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?