ANA SAYFA > SPOR > Ücretsiz Spor Okulları Dönemi başladı...

Ücretsiz Spor Okulları Dönemi başladı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ücretsiz Spor Okulları Dönemi başladı...

Türkiye'nin en önemli amatör spor kulüplerinden biri olan, basketbol, ragbi, Amerikan futbolu, beyzbol, softbol, futbol, hentbol, voleybol branşlarında Türkiye ve il çapında büyük başarılar elde eden Bostanlıspor, "sosyal sorumluluk projesi" kapsamında "Ücretsiz Spor Okulları" dönemini başlattı...

Basketbol, futbol, tenis, aikido, ragbi, softbol ve beyzbol branşlarında ilk uygulamalarını yapacaklarını belirten Bostanlıspor Kulübü Başkanı Avni Erboy, "Sosyal sorumluluk projesi kapsamında böyle bir uygulama kararı aldık. 7 spor branşımızda 7-15 yaş arasındaki çocuklarımızı arzu ettikleri spor branşında ücretsiz olarak spor okullarımıza kayıt yapıyoruz. Yaz ve kış ayları boyunca devam edecek olan çocuklarımız bir aylık deneme süresinden sonra yarışmacı takımlarımıza alınacak. Kayıt olanlardan sadece cüzi bir malzeme ücreti alacağız. Kayıtlarımız 15 Temmuza kadar devam edecek. 15 Temmuzda da ücretsiz spor okullarımızın çalışları start alacak. Yıl boyu da devam edecek. Çalışmalar Bostanlı Gode Cengiz Spor Tesislerinde yapılacak. Kayıt için kulübe gelerek form doldurmaları gerekiyor" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Atamızın KSK'yi ziyaret ettiği ve armaya Ay Yıldız vermesinin 89.yılı kutlandı
Sonraki Haber Karşıyaka'daki camilerde Ramazan temizliği

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?