ANA SAYFA > SPOR > UÇK'dan Karşıyaka'ya kötü haber

UÇK'dan Karşıyaka'ya kötü haber

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
UÇK'dan Karşıyaka'ya kötü haber

Yeni sezon öncesi maddi sorunlarla mücadele eden Karşıyaka'ya, bir kötü haber de Uyuşmazlık Çözüm Kurulu'ndan (UÇK) geldi.

Yeni sezon öncesi transfer yapabilmek için 3 buçuk milyon liralık transfer yasağını kaldırması gereken Karşıyaka'ya, bir kötü haber de Uyuşmazlık Çözüm Kurulu'ndan (UÇK) geldi.

Karşıyaka'nın geçtiğimiz sezon kadrosunda bulunan Mehmet Akgün'ün alacakları ile ilgili başvurusunu değerlendiren UÇK, Akgün'ü haklı buldu ve 330 bin liralık alacağı onadı. 3 buçuk milyon liralık yasağın şu an için daha fazla büyümesini istemeyen yönetimin, UÇK kararlarına yapılan itirazların değerlendirme sürecinin 3 ayı bulabildiğini de göz önüne alarak bu karara itiraz etmesi ve Tahkim Kurulu UÇK kararını onamadan transfer yasağını kaldırıp hızla transferleri resmiyete dökmesi bekleniyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber KSK Voleybol'da ayrılık
Sonraki Haber Vanlı kadınlar İzmir'i çok sevdi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?