ANA SAYFA > SPOR > Uçar: Tuzla'da oyunun her bölümünde üstündük

Uçar: Tuzla'da oyunun her bölümünde üstündük

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Uçar: Tuzla'da oyunun her bölümünde üstündük

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup'ta Tuzlaspor'u mağlup eden Karşıyaka'da teknik direktör Turgut Uçar, karşılaşmada oyunun her bölümünde üstün olduklarını söyledi.

Turgut Uçar, "Tuzla'da oyunun her bölümünde üstündük. Skor daha farklı olabilirdi. Hak ederek kazandık" dedi. Geçen hafta Bugsaş beraberliğinden sonra eleştiri aldıklarını hatırlatan Uçar, "Farklı bir kadro durumumuz var. İlk hafta cezalı olan Tayfun ve Arif bizim için önemli oyuncular. Mustafa Aşan da kamp döneminde burnundaki çatlak nedeniyle antrenmanlara tam olarak katılamadığı için yedek kalmıştı. Tayfun ilk yarıda 10 asist yapmış. Arif ve Mustafa devamlılığı olan isimler. Tam takım olduğumuzda, etkimiz artıyor. Haftaya Ali Say ve Ali Kemal de dönecek. Play off hedefinde yolumuza emin adımlarla devam edeceğiz."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da otomobil su kanalına uçtu: 1 ölü
Sonraki Haber Prim ver başkan, prim ver!..

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?