ANA SAYFA > SPOR > TYF Kış Kupası 2.haftasında Karşıyakalı kızlar birinci sırada...

TYF Kış Kupası 2.haftasında Karşıyakalı kızlar birinci sırada...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
TYF Kış Kupası 2.haftasında Karşıyakalı kızlar birinci sırada...

Turgutreis Yelken Kulübü ev sahipliğinde Bodrum Belediyesi desteğiyle düzenlenen Türkiye Yelken Federasyonu Kış Kupası’nın ikinci haftasında heyecan 420-470, Techno 293, RS:One ve RS:X Rüzgar Sörfü sınıflarında sürüyor.

420 Sınıfında 42, 470 sınıfında 8, Techno 293 sınıfında 82, RS:One sınıfında 6 ve RS:X Rüzgar Sörfü sınıfında 20 olmak üzere toplam 158 sporcu kupaya uzanmak için kıyasıya rekabet ediyor. Türkiye Yelken Federasyonu Başkanı Özlem Akdurak; Milli Takım seçme kriteri olarak değerlendirilen TYF Kış Kupası Yarışları’nda ilk haftayı geride bıraktıklarını belirtirken ikinci haftada mücadele eden sporculara, antrenörlere ve kulüplere başarılar diledi.

Yeşil kırmızılılarda 420 sınıfı kızlar kategorisinde Lara Cindoğlu-Deniz Pala üç yarış sonunda birinci sırada yer alıyor. Karşıyaka Spor Kulübü Yelken Şubesi Baş Antrenörü Servet Altay "Kupada ilk hafta sonunda başarılı sonuçlar aldık. 420 sınıfında da kupaya uzanmak istiyoruz" dedi.

TYF Kış Kupası 02 Şubat Cumartesi günü düzenlenecek ödül töreniyle sona erecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Cemil Tugay CHP Mahalle Temsilcileriyle bir araya geldi
Sonraki Haber İzmir 2. Amatör Futbol Ligi'nde mücadele başlıyor...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?